Wie zijn Op Aarde


Ronald van de Vliet en Arjan Monteny zijn de boeren van de multifunctionele boerderij Op Aarde. Sinds 1996 hebben zij een relatie en zij zijn in 2009 met elkaar getrouwd. Sinds oktober 2012 wonen ze op hun boerderij in Brielle.

                                                                            

Ronald van de Vliet   Arjan Monteny
     
Geboren in 1972 in Gouda. Opgegroeid in de stad, in een gezin met een jongere zus. Al tijdens de basisschool hielp hij bij een koeienboer in Stolwijk op woensdagmiddag en zaterdagen. Later heeft hij gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft en ervaring opgedaan als adviseur, coach en manager in bedrijfsleven en overheid en vrijwilliger op een zorgboerderij in Pijnacker.
E-mail: ronaldvandevliet@boerderijopaarde.nl
LinkedIn
Twitter Ronald van de Vliet
  Geboren in 1966 in Vierpolders op het tuinbouwbedrijf van zijn ouders. Later volgden nog twee zussen. Het boerenbedrijf is hem dus met de paplepel ingegoten. Later heeft hij gestudeerd aan de Wageningen Universiteit en ervaring opgedaan als adviseur en manager in bedrijfsleven en overheid en bestuurder. In 2007 is hij begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam Groeisaam, wat later onderdeel is geworden van de onderneming Op Aarde.
E-mail: arjanmonteny@boerderijopaarde.nl
LinkedIn
Twitter

foto's voormalige boerderij
boomplantdag 12 november 2011
foto's nieuwbouw 2010-2012
boomplantdag 17 mei 2012
opening 9 november 2012
NL Doet 16 maart 2013

Aktueel