Zalen


Op Aarde hebben we ruimtes die uitstekend geschikt zijn voor workshops, vergaderingen, retraites en bijeenkomsten. Op Aarde biedt een combinatie van luxe en comfort met boereneenvoud. De ruimtes zijn fraai ingericht, met wisselende kunsttentoonstellingen. De rust van de polder en de boerderij en de prettige ambiance van de zalen bieden een prima uitgangspositie voor een geslaagde bijeenkomst of vergadering.

De ruimtes zijn ingericht voor tentoonstellingen, vergaderen, training en retraites.  De zalen hebben een aparte ingang in de boerderij “Zin Op Aarde”. In de entree bevindt zich een garderobe en een ruime toiletgroep. Klik op de naam van de zaal voor een impressie van de ruimtes.

Alle zalen zijn standaard voorzien van vloerverwarming, koeling, flipover, draadloos internet, kabelaansluiting,  presentatiescherm en goede tafels en comfortabele gestoffeerde stoelen. We hebben een ruime parkeerplaats, waar u gratis kunt parkeren.

Op Aarde hebben we een zaal:

 

Voor bijeenkomsten met grotere of meerdere groepen hebben we extra ruimtes beschikbaar. Naast de genoemde zaal beschikt Op Aarde ook nog over andere ruimtes die – afhankelijk van overig gebruik – beschikbaar zijn voor eventuele subsessies. Neemt u voor dit alles gerust contact met ons op.

Arrangementen
Catering
Prijzen

Voor meer informatie en reserveringen:  ArjanMonteny@boerderijopaarde.nl of 0181—760 130

Aktueel